enebolig/single family house

kråkenes

oslo 2015-2018

 

A remodeling of a house from 1960. The house was rather deep with restricted and uniform ceiling height, so our main goal was to provide better daylight and more spatial variety, while still keeping the atrmosphere of the house close to its roots. The house was originally built with a lot of  high quality materials which have been reused for the new floors, furnishings and dining table.

Published: 

- ArkitekturN-01/12, Oslo, Norway

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

Photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Jonas Adolfsen

photo credits: Bendik Blekastad