enebolig/single family house

thune/hansen

sandnes 2008-13

 

An experimental building system of massive wood cavity walls (almost like masonry) is the driving force behind this design. A 9m long window opens the house towards the Gandsfjorden 50m away. With this view there is no need for other decoration.

Published: 

-  A new golden age. Nordic architecture & landscape, Ibler, Archipress M, Copenhagen, 2015

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini

photo credits: Inger Marie Grini