enebolig/single family house

seippel/sivertsen

ris 2015-18 

 

A small new wooden house inserted in the garden of an existing house.

An otherwise simple volume is enriched by the circular staircase, a loggia and the roof terrace. Small double and tripple high spaces create interior vistas and surprising daylight qualities.

Published: 

- ArkitekturN no6-2018

- News in Nordic architecture, Ibler, Archipress M, Copenhagen, 2019

- D2 nr17-2019

- Morgenbladet no49 - 2018

- Morgenbladet no2 - 2019

P1011617.jpg

photo: K. Hjeltnes

PA100333.jpg

photo: K. Hjeltnes

PA100300.jpg

photo: K. Hjeltnes

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7709.jpg

photo: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7481.jpg

photo: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7437.jpg

photo: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7659-HDR.j

photo: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7632.jpg

photo: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7628.jpg

photo: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7642.jpg

photo: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7543.jpg

photo: Jonas Adolfsen

Photo credits: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7536.jpg

photo: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7383.jpg

photo: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7701-HDR.j

photo: Jonas Adolfsen

Photo credits: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7703.jpg

photo: Jonas Adolfsen

Jonas_Adolfsen_Ekelyveien_JOA_7526.jpg

photo: Jonas Adolfsen

PA100303.jpg

photo: K. Hjeltnes

pLAN OG SNITT3.png